clic pe logo


 siglaROKU

Vitrina cu trofeeVeţi găsi pe acest blog laureaţi ai diferitelor concursuri din ţară şi de peste hotare. Valoarea poemelor postate, certificată prin premiile obţinute, poate fi un ghid pentru iubitorii de haiku care ţin să-şi cultive gustul şi să savureze poeme de calitate.

În listele de linkuri Autori și Concursuri găsiţi deocamdată paginile a 64 de autori şi 3 concursuri. Lista autorilor va fi completată pe măsura ce vom primi de la voi informaţii despre premiile cîştigate.

Cei care au fost premiaţi şi doresc să ne ajute la îmbogăţirea colecţiei ne pot trimite poemele lor, după modelul pe care îl pot vedea la cele deja postate, pe adresa forevernelcor@gmail.com. Toţi autorii care au obţinut măcar trei premii (locuri I-III, mențiuni, premii speciale) la concursuri din țară și din afară pot avea pagină pe OGLINDIRI.


No comments:

Labels

Blog Archive

Powered by Blogger.

About Me

My photo
"Build of your imaginings a bower in the wilderness ere you build a house within the city walls." ("Duraţi-vă din visuri un refugiu undeva, în deşert, înainte de a vă înălţa o casă între zidurile cetăţii.") Kahlil Gibran